0 Läs mer >>
På marknaden i Nossebro hittade jag och far en kilometerräknare till Nashen, den hade fått sig en smäll men det kanske går att fixa, ska prova sätta dit min hela ring jag har nu.

24/4 - 10

0 Läs mer >>


Var på Ikea för några veckor sen och köpte mig en filt till bilen, passar perfekt till sätet!
Vill få tag i en gammal campingväska i orange, kan bli svårt men jag ska allt ha ögonen öppna. Ska kika nu på lördag när jag och far ska på marknad, får hoppas att man hittar några fynd!

22/4 - 10

0 Läs mer >>


Kände mig stolt över mig själv att jag lyckades ta mig ut till garaget en hel timme idag! Vill inte tänka på hur längesen det var jag gjorde något med bilen. Nu har ångestklumpen i magen släppt lite i alla fall, jag får hålla igång nu så det inte blir några stora uppehåll igen..
På den hela timmen jag var i garaget bankade jag överallt i golvet, till och med inne i bagageutrymmet för att leta efter rostskador i plåten. Inte så mycket som man kanske trodde, de största skadorna är i bak och vid förarsidan. Mätte hur stora plåtbitar vi behöver ha för att laga hålen och sedan fortsatte jag med att banka klämmor till sätet. Hur längesedan jag gjorde något med sätena ska vi inte prata om...men dem ska jag ta tag i nu så det blir något gjort på där med, de har stått och samlat damm tillräckligt nu!

15/4 - 10