0 Läs mer >>
Idag fortsatte jag att såga ur golvet, nu är det helt loss men nu måste jag banka loss punktsvetsningarna och det får bli morgondagens jobb!

31/1 - 10

0 Läs mer >>
Idag har jag sågat ur för plåtarna i golvet. Imorgon ska jag såga ur det sista och skruva loss balken som sitter under bilen.
Nästa steg i "golvprojektet" blir till att låna en svets så ska jag få lära mig att svetsa, ska bli kul. Har svetsat en gång tidigare i skolan men det är längesen nu, tyckte det var lite läskigt då. Får se fall det är lika läskigt nu och jag hoppas det blir bra! Har ett minna av att det inte blev så snyggt gjort...

30/1 - 10

0 Läs mer >>
BILFYND!
Lite fynd vi hittat i bilen än så länge...

27/1 - 10

0 Läs mer >>
Idag har jag skruvat isär "hjärtat på motorn" = oljepumpen. Det var mycket kletigt kan jag lova, gammal svart olja precis överallt...

18/1 - 10

0 Läs mer >>
Surf into http://nashgiirl.blogg.se to visit the English site immediately (or click "In Enlgish" at the buttom off the left column at this site) all the posts aren't translated it's still in working progress, but I hope I'll be finsihed this month.

The English Version*

0 Läs mer >>
Idag så välte jag och pappa över motorn i en tunna så all olja kunde rinna ur, den var rätt så tung tyckte jag. Efter att den stått en stund började jag skruva av oljepumpen. Massa klen, jag blev alldeles svart om händerna trots handskar men det var hål i dem tyvärr. Ena muttern satt så hårt att kopparröret hängde med så jag skruvade av det helt, inte så bra men det får vi laga senare. Nästa problem var när vi skulle ha loss vevaxeln, vi hade inte rätt instrument för att kunna ta loss den så vi får låna det utav någon.

4/1-10