0 Läs mer >>
Idag blev det inte så mycket bankande, jag var tvungen att plugga. Men som rast från läxorna så gick jag ut till garaget och städade lite...det behövdes efter allt slit från igår!

27/9 - 09

0 Läs mer >>
Idag har det hänt massor på min lilla bil! Det började med att jag blev klar med den ena golvplåten så den passar perfekt, sen så skulle jag börja med den andre men då så kom jag & pappa fram till att vi ska spara en del av golvet, för det är inte så pass dåligt att vi behöver ta bort det. Sagt & gjort så tog far fram vinkelslipen och sågade ur golvet......efter några timmars bankande så var vi nöjda för dagen. I morgon ska det bankas mera!!

26/9 - 09

0 Läs mer >>
Duktig som jag börjar bli, så gick jag ut en timme efter middagen till garaget och klippte lite i mina golvbitar. Klarade det till och med själv utan pappas hjälp, riktigt stolt! Det lönar sig att träna ibland...
Men klantig som jag är så skärde jag mig i fingret! Sånt som händer..(jag vet att det stavas och uttalas skar mig, men jag säger alltid skärde mig och kommer alltid att göra!).
Pappa började skruva på min moped, visade sig att lagrena satt lösa, så han får plocka isär den mer än vad som var planerat...lika bra att det blir gjort så den inte går sönder.

14/9 - 09

0 Läs mer >>
Jag gick ut och satte mig på garageuppfarten i det fina vädret och putsade lite på min tut-knapp. Sen kom Andreas och gjorde mig sällskap, han hjälpte mig lite.
På kvällen sen klippte jag och pappa i golvplåtarna så de ska passa..

6/9 - 09

0 Läs mer >>
Idag var jag faktiskt ute i garaget, men idag grejjade jag inte med bilen utan min moped. En cresent compakt. Far höll på med syrrans och då kom jag på att min behövde tas hand om med..
Sen när jag satt där och greja så kom jag på att jag inte visat mina metroskor som jag köpte nu i sommras! Ur snygga!! Så har jag en scarf och handväska till, plus min fina metrotröja som jag fick utav far & mor i present!
happ nu blev den sne med..jaja ni får vrida på skallen. Fast ni ser nog ändå...Till helgen såga ur golvet kanske?!

3/9 - 09