0 Läs mer >>
Halva dagen idag har jag & far, slipat och målat på min ratt. Och vi målade idag med den oranga färgen, wiiiiee den blev skit snygg! Det var riktigt kul Fast ratten är inte klar än, ska måla på det vita och tutan ska bli färdig målad innan hela ratten är klar.
Men det var dagens höjd punkt, att få se den oranga färgen blänka i solen* blev lite nervös där när jag skulle börja måla, jag var väl så nyfiken på hur den skulle se ut, men det släppte direkt.

28/6 - 09

0 Läs mer >>
Jisses vad det var länge sen jag grejjade med min bil nu.. Skyller på att det varit Studenten! Lyckades släpa mig ut till garaget idag i alla fall, mätte lite på golvet för jag har fått hem det nya golvet. Eftersom det gamla är så dåligt och behöver bytas ut! För att kunna byta måste jag ha bort mitten balken först, så idag har jag suttit och slipat fram punktsvetsningarna först för att hitta dem och sen har jag borrat och bankat lite tills det lossnade...kom nästan halvvägs innan klockan blev mycket och det var dags att gå in. I morgon blir det till att fortsätta tills balken är loss helt...
Idag skadade sig pappa på slipmaskinen med.. Slipade ett djupt sår i tummen så det pulserade ut massa blod, lite läskigt.! Mamma plåstra om honom så var det bara till att fortsätta jobba sen, tur vi har mamma!

17/6 - 09