0 Läs mer >>
Det tog långtid att gå ut till garaget idag, var lite seg på att komma upp ur sängen och katten låg så sött bredvid mig. Tog isär lite småsaker på motorn, snart helt isär, ska bara vändan upp och ner så ska det bli bra! Men hinner inte med mer, blir efter nyår det kommer nya garage-tag!
*Gott Nytt År

28/12 - 09

0 Läs mer >>
Idag tog vi isär vattenkranen och rengjorde den. Inga problem alls och fin blev den till slut!

27/12 - 09

0 Läs mer >>
HO HO HO!
årets julklapp till garaget blev en overall och en manual till Nashen.

24/12 - 09

0 Läs mer >>
Mytomspunna Route 66 invigdes 11 november 1926, men det skulle dröja ytterligare ett år innan skyltningen kom upp. Den startar i Chicago i Illinois och går igenom Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona och Kalifornien innan den efter 394 mil slutar vid piren i Santa Monica, Los Angeles.
Sträckan blev tidigt legendarisk eftersom det var den väg många färdades utefter till den amerikanska västkusten, speciellt under 30-talet med sina överfulla flyttlass. Det var ungefär samma sträckning som prärievagnarna drogs på 1800-talet under guldruschens dagar när Kalifornien koloniserades.
Route 66 har ändrats under årens lopp i takt med att vägar förbättrats och fått nya sträckningar. Bland annat slutade den ursprungligen inne i Los Angeles och inte som nu ute vid havet i Santa Monica. Idag är ytterst få delar av Route 66 gemensamma med det moderna motorvägssytemet.
Källa: Nostalgia nr 4 2008

The Mother Road

0 Läs mer >>

I have started to translate my blogg into English now when I have more international readers. It's very fun to hear that people like my blogg and are interested :)

 

 

Soon there will be a link to the English version.

In working progress..

0 Läs mer >>

Idag i kylan målade jag och far lite delar till hans Edsel, blev bara grundfärg men ska dit i morgon och lägga på svart. Det var lite stressigt idag för jag skulle iväg klockan fem och vi var där klockan halv tre, men vi jobbade på bra och effektivt så vi var hemma redan vid halv fem!

Det har varit iskallt hela dagen idag, minus 18 grader visade termometern i morse. Trodde mina fötter och fingrar skulle gå av så kalla var dom, ändå hade jag både halsduk, mössa, dubbla vantar och underställ på mig!

 

 

Far målar.

19/12 - 09

0 Läs mer >>
Gjorde ett fynd på en loppis i Götene idag, hittade en gammal radiola operett i mycket fint skick.
En vacker dag i framtiden kommer den pryda baksätet så vackert om det blir Nash eller Edsel får vi se då! Men så länge får den pryda mitt rum bland alla andra gamla prylar och morderniteter..

28/11 - 09

0 Läs mer >>
Idag tömde vi ut den gamla oljan som fanns kvar i motorn och det var en hel del...fortsatte att skruva isär motorn så nu är den snart helt isär. Men det får fortsätta en annan dag!

25/11 - 09